Pregària XVI per Catalunya

Senyor Jesús, Vós que fóreu temptat al desert d’utilitzar el vostre poder per satisfer les vostres necessitats immediates i coneguéreu en la vostra carn la nostra feblesa innata davant les contrarietats, ajudeu-nos a superar la subtil temptació de cercar solucions fàcils als problemes complexos.
Doneu-nos la certesa que, si som coherents i generosos, el Pare ens mostrarà els camins adients per assolir els objectius que creiem justos.
Feu que no busquem èxits estrepitosos, sinó que ens mantinguem fidels al compromís quotidià d’actuar segons els valors i la visió fraternal que brollen del vostre Evangeli.
No permeteu que adorem els ídols de la prepotència i de la vanaglòria, i sosteniu-nos en l’esforç de viure sempre segons la lògica del servei desinteressat envers tothom.
I en qualsevol circumstància esperoneu-nos a viure en la llibertat de fills estimats del Pare del Cel, brandant assenyadament tothora la senyera de l’amor en la nostra lluita pacífica i il•lusionada per un futur millor per al nostre poble i per a tots els pobles del món.

Cinto Busquet


You may also like...