Àudio: Sant Mateu 4,1-11

L’Evangeli i el comentari de diumenge 05 de març del 2017.

Escoltar l’àudio:


Lectura de l’Evangeli segons Sant Mateu.

En aquell temps, l’Esperit va conduir Jesús al desert perquè el diable el temptés. Jesús dejunà quaranta dies i quaranta nits, i al final tenia fam. El temptador se li acostà i li digué: «Si ets Fill de Déu, digues que aquestes pedres es tornin pans». Però Ell li va respondre: «L’Escriptura diu: ‘L’home no viu només de pa; viu de tota paraula que surt de la boca de Déu’».

Llavors el diable se l’enduu a la ciutat santa, el posa dalt de tot del temple i li diu: «Si ets Fill de Déu, tira’t daltabaix. Diu l’Escriptura: ‘Donarà ordre als seus àngels, i et duran a les palmes de les mans perquè els teus peus no ensopeguin amb les pedres’». Jesús li contestà: «També diu l’Escriptura: ‘No temptis el Senyor, el teu Déu’».

Després el diable se l’enduu dalt d’una muntanya molt alta, li mostra tots els reialmes del món i la seva glòria i li diu: «Et donaré tot això si et prosternes i m’adores». Li diu Jesús: «Vés-te’n, Satanàs! Diu l’Escriptura: ‘Adora el Senyor, el teu Déu, dóna culte a Ell tot sol’». Llavors el diable el va deixar, i vingueren uns àngels i el servien».


BCI – Bíblia catalana. Traducció interconfessional – Enllaç
Aquí a enllaç per descarregar l’Aplicació per a tauletes i dispositius mòbils:
Dispositivos Android: Google Play
Iphone y IPad – Apple: ITunes
Les fotografies utilitzades són d’autoria pròpies o sota Llicència Creative Commons, per exemple: www.cathopic.com

You may also like...