Benaurances

Escoltar l’àudio:


Feliços sereu si desconnecteu interiorment dels molts sorolls que us encerclen, perquè sentireu i gaudireu la Paraula que viu en vosaltres.

Feliços sereu quan deixareu de surfejar de pantalla en pantalla i sabreu aturar-vos en el Present, perquè podreu descobrir qui sou al mar o a la muntanya.

Feliços sereu si no us fa por embrutir-vos amb el fang de camins salvatges, perquè beureu de la font clara i cristal·lina que inconscientment cercàveu.

Feliços sereu si no teniu sempre alguna cosa a punt de dir per rebatre, perquè us sorprendreu de les moltes coses que dels altres podeu aprendre.

Feliços sereu quan no vulgueu arribar qui sap on per fer-vos veure, perquè us adonareu que sempre heu estat on havíeu d’estar per assolir el que realment desitjàveu.

Feliços sereu quan no us caldrà defugir la solitud, perquè experimentareu que, tot i no tenir ningú a prop, tothora esteu acompanyats i des de sempre heu estat estimats.

Feliços sereu si, enmig del brogit més eixordador, no deixeu de pouar del Silenci, perquè ningú no podrà treure-us la Pau que l’Esperit dins vostre farà néixer.

Feliços sereu si no us feu enrere quan el compromís per la justícia us durà a ser incompresos i menystinguts, perquè llavors la Bondat s’arrelarà profundament en els vostres cors i ningú no serà capaç d’enfosquir la Llum que sorgirà de vosaltres.

Cinto Busquet

Mar de Galilea, 13 de gener 2023

You may also like...