Àudio: Sant Joan 6, 44-51

L’Evangeli i el comentari de dijous 5 de maig del 2022.

Escoltar l’àudio:


Lectura de l’Evangeli segons Sant Joan.

En aquell temps, Jesús digué a la gent: «Ningú no pot venir a mi si el Pare que m’ha enviat no l’atreu. I als qui vinguin a mi, jo els ressuscitaré el darrer dia. En els Profetes hi ha escrit: Tots seran instruïts per Déu. Tots els qui escolten el Pare i acullen el seu ensenyament vénen a mi. No és pas que algú hagi vist el Pare: només l’ha vist el qui ve de Déu; aquest sí que ha vist el Pare. Us ho asseguro: els qui creuen tenen vida eterna. Jo sóc el pa de vida. Els vostres pares van menjar el mannà en el desert, però van morir. Aquest, en canvi, és el pa que baixa del cel perquè el qui en mengi no mori. Jo sóc el pa viu que ha baixat del cel. Qui menja aquest pa, viurà per sempre. I el pa que jo donaré és la meva carn per a la vida del món».

Fotografia: Monestir de Sant Jeroni de la Murtra  @ Cinto Busquet

You may also like...