Pregària XXXI per Catalunya

Déu i Pare nostre, que en la persona del vostre Fill des de la vostra Eternitat us feu present a la nostra història, il·lumineu i sosteniu el nostre camí esperançat vers un món més just i fraternal per a tots els pobles de la terra, i feu que puguem concloure amb èxit el procés del nostre poble vers el ple reconeixement de la seva sobirania nacional.

Davant la incomprensió i la indiferència, ajudeu-nos a actuar amb més empatia i equanimitat. Davant dels atacs i els menyspreus, amb més serenor i intel·ligència. Davant la coacció i la prepotència, amb més fermesa i coherència.

Que la societat catalana pugui decidir lliurement la manera de vincular-se amb Europa i el món, i ben aviat disposem dels instruments necessaris per avançar tots plegats vers unes relacions més sanes, lliures i solidàries.

Beneïu i atorgueu el do de la saviesa als qui tenen la responsabilitat de conduir aquest camí col·lectiu del nostre poble, i en tots inspireu sentiments benèvols i el desig de comprometre’s pel bé comú de tots.

Cinto Busquet


You may also like...