Pregària XXV per Catalunya

Déu Totpoderós i Comunió d’Amor, Unitat Perfecta en la Distinció de les Tres Divines Persones, il•lumineu els nostres germans que encara creuen que la Unitat pot ser imposada a priori sense respectar la llibertat i reconèixer la dignitat i els drets de tots. Feu que s’adonin que només com a iguals és possible establir lligams justos i perdurables de solidaritat i cooperació.
No permeteu, Senyor, que la veu del nostre poble sigui silenciada, i ajudeu-nos a mantenir-nos ferms en la lluita pacífica i democràtica per l’exercici del nostre dret inalienable a decidir com a poble el nostre futur estatus polític com a nació que som.
Abateu la supèrbia dels qui continuen negant i rebatent l’evidència que som un poble sobirà de la nostra vella Europa, que vol integrar-se directament en la Comunitat Internacional de les nacions.
Beneïu els nostres legítims representants i sosteniu la mobilització de la ciutadania que dóna suport a un referèndum vinculant que faci possible unes noves relacions, més fraternals i justes, entre la nació catalana i l’Estat espanyol.

Cinto Busquet


You may also like...