Pregària XXIII per Catalunya

Beneïu, Senyor, tots els qui juguen net i no tenen por d’explicar les seves raons amb respecte i seny, malgrat que altres juguin brut i s’amaguin sota el poder d’estructures d’Estat que no estan al servei de tots sinó només dels interessos ideològics dels qui creuen que a tota costa han de salvar la seva “unidad de destino en lo universal”.
Beneïu els qui continuen creient que és possible escoltar-nos i tractar-nos com a iguals, malgrat que tantes vegades des de l’altre bàndol ens han dit i repetit que només som una part del seu tot i segueixen tossudament fent el sord.
Beneïu i ajudeu els qui lluiten honestament perquè els drets inherents a les persones i els col•lectius siguin posats per damunt dels costums i de les lleis, quan no s’ajusten a les demandes legítimes d’alguns o de molts.
Beneïu, Senyor, la causa dels qui defensen la seva gent amb les mans netes i amb un cor noble i generós, i no permeteu que venci mai l’arrogància i la prepotència sobre la Veritat i la Justícia per a tots.

Cinto Busquet


You may also like...