Dones i homes al servei de la Comunió

Dones i homes al servei de la Comunió

recés per a clergues, persones consagrades i laics

Centre Mariàpolis Loreto

Mas Dausà, Castell d’Aro (Baix Empordà)

 

Dilluns 8 de juliol – dissabte 13 de juliol 2019

amb l’acompanyament de Cinto Busquet i Aurelio Cerviño

 

Es parla molt de comunió i de fraternitat en àmbit eclesial, però hem de reconèixer que ens costa viure-les concretament en tots els seus aspectes i exigències en el nostre dia a dia. Com a cristians, hauríem de ser experts a promoure-les i a sostenir-les en les nostres comunitats i en les nostres famílies, però a vegades ens trobem immersos en situacions i contextos on tensions i mediocritats ens fan sentir molt lluny de l’ideal evangèlic de concòrdia i de valoració recíproca els uns dels altres.

Vida interior i vida comunitària. Déu dins nostre i Déu enmig nostre: aquests seran els dos eixos centrals al voltant dels quals farem un camí personal i compartit d’aprofundiment de la nostra experiència espiritual com a seguidors de Jesús i com a homes i dones d’Església. Ens ajudarem a escoltar millor la veu de l’Esperit dins nostre. Ens esforçarem a escoltar-nos recíprocament sense filtres, oferint-nos els uns als altres allò que el Senyor va treballant en els nostres cors per a fer més viva i tangible la seva presència enmig nostre.

El fil conductor de les reflexions seran alguns dels punts centrals de l’espiritualitat de la unitat proposada per Chiara Lubich, iniciadora del Moviment dels Focolars: Déu Amor i la voluntat de Déu, l’amor fraternal i l’Eucaristia, Jesús Abandonat i l’Església, Maria i l’Esperit Sant.

La dinàmica vol ser la dels deixebles d’Emmaús, la de deixar-nos il·luminar personalment i com a comunitat pel Senyor Ressuscitat. És Ell qui ens pot donar les claus per assumir el nostre passat, entendre el nostre present i projectar-nos amb esperança vers el futur.

Moments de pregària i de silenci amb l’Eucaristia com a centre, la meditació i l’actitud adorant enmig d’un entorn natural privilegiat, la reflexió i el diàleg fraternal en una atmosfera de profunda cordialitat… Tot ens pot dur a una experiència més encarnada d’allò que el Senyor ens demana com a deixebles seus en els contextos culturals i existencials on ens toca viure.

Informacions pràctiques i inscripcions

Dilluns 8 de juliol, acollida a partir de les 11 del matí. A les 12 del migdia, inici del recés.

Dissabte 13 de juliol, clausura del recés a les 12 del migdia.

Quota de participació Habitació individual: 320 Euros / Habitació compartida: 260 Euros

Com que l’aforament és limitat, es prega inscriure’s com més aviat millor omplint la següent fitxa d’inscripció

Per a informacions pràctiques, truqueu o escriviu un WhatsApp al mòbil 669 48 63 87 .

Per a consultes sobre el contingut del recés, podeu contactar directament els conduïdors del recés al 638 593 779 (Cinto) o bé al 670 502 580 (Aurelio).


You may also like...