Àudio: Sant Joan 6,35-40

L’Evangeli i el comentari de dimecres 18 abril del 2018.

Escoltar l’àudio:


Lectura de l’evangeli segons sant Joan

En aquell temps, Jesús digué a la gent: «Jo sóc el pa que dóna la vida: els qui vénen a mi no passaran fam, els qui creuen en mi no tindran mai set. Però ja us ho he dit: vosaltres, després d’haver-me vist, no em creieu. Tot allò que el Pare em dóna vindrà a mi, i jo no trauré pas fora ningú que vingui a mi, perquè no he baixat del cel per fer la meva voluntat, sinó la del qui m’ha enviat. I la voluntat del qui m’ha enviat és que jo no perdi res d’allò que ell m’ha donat, sinó que ho ressusciti el darrer dia. Perquè la voluntat del meu Pare és que tots els qui veuen el Fill i creuen en ell tinguin vida eterna. I jo els ressuscitaré el darrer dia».


BCI – Bíblia catalana. Traducció interconfessional – Enllaç
Aquí teniu l’enllaç per descarregar l’Aplicació per a tauletes i dispositius mòbils:
Dispositivos Android: Google Play
Iphone y IPad – Apple: ITunes
Les fotografies utilitzades són d’autoria pròpies o sota Llicència Creative Commons, per exemple: www.cathopic.com

You may also like...