Àudio: Sant Joan 15,12-17

L’Evangeli i el comentari de divendres 20 de maig del 2022.

Escoltar l’àudio:


Lectura de l’Evangeli segons Sant Joan

En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «El meu manament és que us estimeu els uns als altres tal com jo us he estimat. Ningú no té un amor més gran que el qui dona la vida pels seus amics. Vosaltres sou els meus amics si feu el que jo us mano. Ja no us dic servents, perquè el servent no sap què fa el seu amo. A vosaltres us he dit amics, perquè us he fet saber tot allò que he sentit del meu Pare. No sou vosaltres, els qui m’heu escollit. Soc jo qui us he escollit per confiar-vos la missió d’anar pertot arreu i donar fruit, un fruit que durarà per sempre. I el Pare us concedirà tot allò que demanareu en nom meu. Això us mano: que us estimeu els uns als altres».

Les fotografies utilitzades són d’autoria pròpies o sota Llicència Creative Commons.

You may also like...